Seeal Napisano 2 Maja 2020 Share Napisano 2 Maja 2020 Cześć, Może ktoś z was ma kokpit do Thunderbolta II. Chodzi o Airesa 4353 (jeśli dobrze pamiętam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 9 Maja 2020 Share Napisano 9 Maja 2020 W dniu 2.05.2020 o 22:07, Seeal napisał: Cześć, Może ktoś z was ma kokpit do Thunderbolta II. Chodzi o Airesa 4353 (jeśli dobrze pamiętam). Przypadkiem pojawił się w MH: https://www.mojehobby.pl/products/A-10-Thunderbolt-II-HBO.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seeal Napisano 10 Maja 2020 Autor Share Napisano 10 Maja 2020 Już nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seeal Napisano 26 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2020 Temat do usunięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi