elefantes Napisano 15 Lipca 2008 Share Napisano 15 Lipca 2008 Naprawdę nieźle sobie poczynasz kolego Przydałyby się tylko lepsze fotki, bardziej wyraźne i zbliżenia detali. Ale ogólnie mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asc_driver Napisano 17 Lipca 2008 Autor Share Napisano 17 Lipca 2008 środeczek tylko mam mały problem nie wiem z czego zrobić kołdrę i poduszkę prosiłbym o jakieś propozycje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redline Napisano 17 Lipca 2008 Share Napisano 17 Lipca 2008 Kołdrę możesz zrobić np. z plasteliny czy modeliny. Środek wygląda bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnes Napisano 17 Lipca 2008 Share Napisano 17 Lipca 2008 Środek ekstra, a co do poduszki i kołdry proponuje jakąś starą poszewkę albo coś w tym stylu!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asc_driver Napisano 18 Lipca 2008 Autor Share Napisano 18 Lipca 2008 moje cele odnośnie tego modelu się zmieniają cały czas. na początku mialo byc kremowe wnętrze bez pasów czy kołdry i poduszki ale jednak są ,ale teraz zastanwaiam się czy nie zrobić firanek bo materiał który dala mi mama bardzo fajnie komponuje się czyli brązowy do kremowego zobaczymy jak to będzie. Tak wiec środek nie jest definitywnie skończony kilka fotek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 18 Lipca 2008 Share Napisano 18 Lipca 2008 Wnętrze wygląda miodnie A poduszkę możesz np. uformować z modeliny a potem ją wygotować we wrzątku (zrobi się twarda) i potem pomalować Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 19 Lipca 2008 Share Napisano 19 Lipca 2008 No na tym etapie prac model rewelacyjnie się prezentuje Widać jeszcze drobne niedociągnięcia w malowaniu detali, ale ogólnie bardzo mi się podoba efekt Twojej pracy: fajnie dobrana kolorystyka, dbałość o szczegóły, myślę, że jak dorobisz te wszystkie gadżety do kabiny o któych wspominasz to będzie tylko na plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asc_driver Napisano 25 Lipca 2008 Autor Share Napisano 25 Lipca 2008 mały update wklejone szybki klosze lamp obrysówki jak i firanki, środek nie jest wklejony na stałe gdyż postanowiłem zrobic jeszcze telewizor mam nadzieje że sie podoba pozdrawiam asc_driver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 25 Lipca 2008 Share Napisano 25 Lipca 2008 Wnetrze fajne.Fajnie wygląda ten napis na leżance. Kolego powiedz z czego bedziesz robił telewizor bo ja bym do Mana chciał włożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asc_driver Napisano 25 Lipca 2008 Autor Share Napisano 25 Lipca 2008 polistyren i szpachla a później pędzelek i malowanie detali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 25 Lipca 2008 Share Napisano 25 Lipca 2008 A to ja się musze za to zabrać.Dzięki i powodzonka w budowie modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asc_driver Napisano 15 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2008 budowa modelu dobiegła końca. Ostateczny efekt jest dla mnie zadowalający jak na pierwszy model w który włożyłem tyle pracy własnej fotki więcej fotek zamieszczę jutro w galerii pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 Bardzo ładny Czekam na galerię i napiszę coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 Kurde swietna robota , super wykonanie i czystość . I kolorki łądnie dobrane To czekamy na wiecej fot w świetle dziennym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 Mała prośba: viewtopic.php?p=185496#185496 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 truckman tobie coś nie tak ? Co Ty robisz ? Reklame sobie w tematach ? Jak ktoś będzie miał to napisze do Ciebie, dałeś ogłoszenie w odpowiednim dziale i tyle. Weź Ty się zastanów. Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki29021 Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 Model Ci wyszedł mega fajnie . Taki prosty, lecz coś w nim jest, nie ma wielu jakiś naklejek czy dodatków. Po prosty prosty model wykonany przez następnego mistrza . Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 Miki model był wykonany dawno tylko Truckman miał sprawę handlową i walnął odkop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki29021 Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 Ojj, to przepraszam koledzy, faktycznie teraz przyuważyłem. Wybaczcie Ale model bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi