Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Naprawdę nieźle sobie poczynasz kolego Przydałyby się tylko lepsze fotki, bardziej wyraźne i zbliżenia detali. Ale ogólnie mnie się podoba

Napisano

Środek ekstra, a co do poduszki i kołdry proponuje jakąś starą poszewkę albo coś w tym stylu!!

Pozdrawiam

Napisano

moje cele odnośnie tego modelu się zmieniają cały czas. na początku mialo byc kremowe wnętrze bez pasów czy kołdry i poduszki ale jednak są ,ale teraz zastanwaiam się czy nie zrobić firanek bo materiał który dala mi mama bardzo fajnie komponuje się czyli brązowy do kremowego zobaczymy jak to będzie. Tak wiec środek nie jest definitywnie skończony

kilka fotek:

dsc00514ng5.th.jpgdsc00517eg2.th.jpgdsc00518qo8.th.jpgdsc00519ct9.th.jpgdsc00520yv6.th.jpg

dsc00521nm6.th.jpgdsc00523jk9.th.jpgdsc00524rs9.th.jpgdsc00525ho6.th.jpg

Napisano

Wnętrze wygląda miodnie A poduszkę możesz np. uformować z modeliny a potem ją wygotować we wrzątku (zrobi się twarda) i potem pomalować

Pozdrawiam

Napisano

No na tym etapie prac model rewelacyjnie się prezentuje Widać jeszcze drobne niedociągnięcia w malowaniu detali, ale ogólnie bardzo mi się podoba efekt Twojej pracy: fajnie dobrana kolorystyka, dbałość o szczegóły, myślę, że jak dorobisz te wszystkie gadżety do kabiny o któych wspominasz to będzie tylko na plus

Napisano

mały update wklejone szybki klosze lamp obrysówki jak i firanki, środek nie jest wklejony na stałe gdyż postanowiłem zrobic jeszcze telewizor

dsc00549tr7.th.jpgdsc00551sk5.th.jpg

mam nadzieje że sie podoba

pozdrawiam asc_driver

Napisano

Wnetrze fajne.Fajnie wygląda ten napis na leżance.

Kolego powiedz z czego bedziesz robił telewizor bo ja bym do Mana chciał włożyć.

Napisano

A to ja się musze za to zabrać.Dzięki i powodzonka w budowie modelu.

• 3 weeks later...
Napisano

budowa modelu dobiegła końca. Ostateczny efekt jest dla mnie zadowalający jak na pierwszy model w który włożyłem tyle pracy własnej

fotki

dsc00572hz3.jpg

dsc00576hi7.jpg

dsc00575jo0.jpg

więcej fotek zamieszczę jutro w galerii

pozdrawiam

• 4 months later...
Napisano

truckman tobie coś nie tak ? Co Ty robisz ? Reklame sobie w tematach ? Jak ktoś będzie miał to napisze do Ciebie, dałeś ogłoszenie w odpowiednim dziale i tyle. Weź Ty się zastanów.

Pozdr. Krystian

Napisano

Model Ci wyszedł mega fajnie . Taki prosty, lecz coś w nim jest, nie ma wielu jakiś naklejek czy dodatków. Po prosty prosty model wykonany przez następnego mistrza . Gratulacje

Napisano

Miki model był wykonany dawno tylko Truckman miał sprawę handlową i walnął odkop