figfan Napisano 11 Kwietnia 2008 Share Napisano 11 Kwietnia 2008 WITAM PONOWNIE...FIGURKA ANDREA MINIATURES...ZROBINA JAKIS ROK TEMU...TEMAT CIEKAWY ALE MAŁO POPULARNY....POZDRAWIAM I BARDZO PROSZE O SZCZERE OPINIE.... ][/url] EDIT: Bądź tak uprzejmy i nie pisz WIELKIMI literami. Admin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 11 Kwietnia 2008 Share Napisano 11 Kwietnia 2008 Hej bardzo fajny Clint, mam w planie Hana Solo i planuje sie za niego zabrac od jakis 8 miesiecy, i kurcze nie wiem czy mi sie tak ud a zrobic jak ten Generalnie 2 rzeczy mi sie rzucaja w oczy (jako laikowi): 1. Obcas kowboja ktorego trzyma na taczce jakos tak dziwnie odstaje jakby mial podkowe pod butem. 2. Lewa reka, czy ona jest wydrazona czy nie, bo wyglada jakby cos trzymal w reku (papier czy cos). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 11 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2008 odp.lewa reka jest wydrazona ale na tych zdjeciach tego nie widac..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 11 Kwietnia 2008 Share Napisano 11 Kwietnia 2008 Figurka nie jest zła ale wygląda to tak, że sam Clint wygląda jakby został zrobiony z wosku- po prostu za dużo żółci. Czy Clint nie miał przypadkiem zarostu . Figurka sprawia jeszcze wrażenie jakby ulepionej z plasteliny lub jakby była z gumy ( brakuje mi tu ostrych kantów etc. ) . No ale przejdźmy do plusów- świetne cieniowanie- zwłaszcza na płaszczu mi się podoba. Taczka też jest świetna . Ogółem mam bardziej pozytywne wrażenia niż negatywne. Pozdrawiam PS: W pierwszym poście- nie krzycz tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 11 Kwietnia 2008 Share Napisano 11 Kwietnia 2008 nie wygląda mi na Clinta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi