Godfryd Napisano 5 Września 2006 Share Napisano 5 Września 2006 witam Gulus.,. ja tak teraz to przeczytałem... zapodawaj foty figsów do LOTR pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 5 Września 2006 Autor Share Napisano 5 Września 2006 Nie zapodam oddzielnie, bo ktos mi powiedział, że z takimi pajacykami (czy jakoś tak?) to wstyd się pokazywać. Kadłub okrętu jest od jakiegos czasu pomalowany głównymi kolorami, ale nie bardzo miałem jak porobić fotki. Jak porobię, to pewnie pajacyki sie poikażą w tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 5 Września 2006 Share Napisano 5 Września 2006 pajacyki?? moje widziałeś?? kiedyś moze zagramy... grywasz w to czasem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 7 Września 2006 Autor Share Napisano 7 Września 2006 Cały model został pomalowany. Na pokazaną poprzednio warstwę czarną, zostały napsiknięte 3-4 warstwy (bardzo cieniutkie) różnych odcieni szarości. Najciemniejszy z szarości został zarezerwowany dla paneli bocznych. Widoczne na fotce paprochy pojawiły się z winy aerografu (właściwie z winy tego, który ten aerograf trzymał, czyli mojej) i zostaną wygładzone. W tej chwili w całości Destroyer przedstawia się tak: Nic specjalnego, ale i tak nagorsza (albo i najlepsza) część roboty przede mną: wygładzanie, cieniowanie, malowanie światełek, obramówek, kolorowanie działek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mironek Napisano 12 Września 2006 Share Napisano 12 Września 2006 Witam serdecznie! Model zrobił na mnie duże wrażenie. Wykonanie na najwyższym poziomie! Mam jedno pytanie: gdzie kolega zaopatruje się w włókna światłowodowe? Od dłuższego czasu poszukuję światłowodów do oświetlenia kabiny Sokoła Milenium i bez rezultatu. Pozdrawiam - Mironek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klaymen Napisano 12 Stycznia 2007 Share Napisano 12 Stycznia 2007 Witam wszystkich forumowiczów ! Prace przy niszczycielu cały czas powoli posuwają się do przodu -na zdjęciach próbne odpalenie silników . Światłowody wziąłem z "owłosionej" lampy kupionej na targu za kilka złotych -coś jak na zdjęciu po lewej pod linkiem: http://images.google.pl/images?q=lampa%20%C5%9Bwiat%C5%82owodowa&ie=UTF-8&oe=UTF-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&sa=N&tab=wi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 1 Lipca 2007 Share Napisano 1 Lipca 2007 O jacie kręce!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Bogacz Napisano 13 Września 2007 Share Napisano 13 Września 2007 Tak patrzę co można zrobić z prostego modelu i czasami słów brak. Poważnie - momentami aż dziwi mnie z jakim mozołem i poświęceniem powstają niektóre modele. Tym bardziej dziwiony jestem jak takie widzę - jest na czym oko zawiesić Sam sobie kiedy coś podobnego sprawię jednak bardziej Star Trekowego - chociaż taki niszczyciel też jest OK bo i SW lubię - byłby tylko problem bo moja siostrzenica jest zdecydowanie większym fanem SW więc pewnie musiałbym chyba do sejfu takie coś włożyć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 8 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2007 Eeee, jakie kółka, jakie kreseczki? Modelu prawie się nie skleja, on sam się skleja. Wszystko jest dopasowane do siebie, nie ma możliwości pomylenia części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi