MaciejW Napisano 8 Czerwca 2020 Napisano 8 Czerwca 2020 Cześć, stwierdziłem, że dla odmiany zrobię samolot. Jest to mój pierwszy samolot ,zobaczmy jak wyjdzie . Jak na razie udało się pomalować wnętrze i nałożyć kalki na tablice przyrządów myślę, że wyszło całkiem ok. Niestety wieżyczka jest bardzo uproszczona, dosłownie do fotelu strzelca przyczepiony jest karabin na patyku . Zatem poszperałem w sieci i postarałem się choć trochę odwzorować wnętrze wieżyczki, 72 to trochę mała skala i ciężko było mi ulepić coś lepszego z hipsu. Jeszcze postaram się to poprawić w najbliższym czasie. Wzorowałem się na tym zdjęciu: Wyszło jak na razie tak: Szybkę dorobiłem z starej pipety, teraz jeszcze postaram się dorobić jej obudowę, dorabianie przewodów chyba sobie daruje. Reszta wnętrza się tak prezentuje: W planach mam jeszcze dorobienie pasów z foli aluminiowej. Pozdrawiam. 1 Cytuj
kapsel Napisano 9 Czerwca 2020 Napisano 9 Czerwca 2020 Popatrzę bo i u mnie zalega ten zestaw na szafie. Cytuj
Baas ArK Napisano 9 Czerwca 2020 Napisano 9 Czerwca 2020 Można prosić zdjęcia z drugiej strony stanowiska strzelca? Tylko bliższe i jaśniejsze ośmielę się prosić. Cytuj
MaciejW Napisano 9 Czerwca 2020 Autor Napisano 9 Czerwca 2020 Proszę, Na razie nie mam pomysłu na zrobienie obwódki do szkiełka, chyba to tak zostawię. Teraz tylko wash i dorobienie pasów i to chyba tyle z kabiny. Cytuj
Baas ArK Napisano 10 Czerwca 2020 Napisano 10 Czerwca 2020 Podziękował dobry człowieku. W dniu 9.06.2020 o 22:59, MaciejW napisał: Na razie nie mam pomysłu na zrobienie obwódki do szkiełka, chyba to tak zostawię. Zawsze można pomalować krawędzie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi