Messer Napisano 14 Czerwca 2020 Napisano 14 Czerwca 2020 Witajcie. Wreszcie się zebrałem i cyknąłem galerię. Niestety " studyjna", nie miałem miejsca na plener ( ideałem byłby kawałek plaży itd ), więc jest jak jest. Niektóre zdjęcia ciemne by lepiej pokazać chmury. Parę słów o modelu - dno... Model seria vintage, więc podwozie z miejscem na silniczek, zawieszenie nie istnieje, o układzie wydechowym czy choćby kawałku silnika nie ma co marzyć. Wnętrze poza deską i odlaną kanapą z podłogą nic więcej nie oferuje, za to spasowane jest na mikrometry, co prawie uniemożliwia jego wpasowanie w karoserię... Założenie było proste - model odpoczynkowy, dość szybki z bardzo prostą grafiką. Wyszło - jak dla mnie - znośnie. Mam nadzieję, że za jakiś czas zrobię lepszą galerię w plenerze. Pozdrawiam Messer Cytuj
cayman Napisano 14 Czerwca 2020 Napisano 14 Czerwca 2020 (edytowane) A deskę surfingową sam Tomku wystrugałeś.??? Edytowane 14 Czerwca 2020 przez cayman Cytuj
Messer Napisano 14 Czerwca 2020 Autor Napisano 14 Czerwca 2020 Deska była w zestawie - jeszcze jest ponton i zestaw do nurkowania Cytuj
cayman Napisano 14 Czerwca 2020 Napisano 14 Czerwca 2020 22 minuty temu, Messer napisał: Deska była w zestawie - jeszcze jest ponton i zestaw do nurkowania Jak nie żartujesz to dawaj fotkę tego zestawu do nurkowania. Cytuj
Messer Napisano 14 Czerwca 2020 Autor Napisano 14 Czerwca 2020 (edytowane) Piotrek w każdym z tych modeli jest ten sam zestaw - tu sobie zobacz jak wypraska wygląda. Masz kangur z wyciągarką i halogenami, bagażnik dachowy, deskę surfingowa, ponton, wiosła, maske do nurkowania, płetwy, butle oraz kuszę. https://www.1999.co.jp/eng/10171130 Edytowane 14 Czerwca 2020 przez Messer Cytuj
cayman Napisano 14 Czerwca 2020 Napisano 14 Czerwca 2020 To dla mnie model jeszcze nie skończony,dokup Panią załóż płetwy,rurkę z maską a i koniecznie żeby była w toplesie. Cytuj
Messer Napisano 16 Czerwca 2020 Autor Napisano 16 Czerwca 2020 Haha, no no... przeceniasz moje umiejętności Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi