Messer Napisano 14 Czerwca 2020 Share Napisano 14 Czerwca 2020 Witajcie. Wreszcie się zebrałem i cyknąłem galerię. Niestety " studyjna", nie miałem miejsca na plener ( ideałem byłby kawałek plaży itd ), więc jest jak jest. Niektóre zdjęcia ciemne by lepiej pokazać chmury. Parę słów o modelu - dno... Model seria vintage, więc podwozie z miejscem na silniczek, zawieszenie nie istnieje, o układzie wydechowym czy choćby kawałku silnika nie ma co marzyć. Wnętrze poza deską i odlaną kanapą z podłogą nic więcej nie oferuje, za to spasowane jest na mikrometry, co prawie uniemożliwia jego wpasowanie w karoserię... Założenie było proste - model odpoczynkowy, dość szybki z bardzo prostą grafiką. Wyszło - jak dla mnie - znośnie. Mam nadzieję, że za jakiś czas zrobię lepszą galerię w plenerze. Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 14 Czerwca 2020 Share Napisano 14 Czerwca 2020 (edytowane) A deskę surfingową sam Tomku wystrugałeś.??? Edytowane 14 Czerwca 2020 przez cayman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 14 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2020 Deska była w zestawie - jeszcze jest ponton i zestaw do nurkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 14 Czerwca 2020 Share Napisano 14 Czerwca 2020 22 minuty temu, Messer napisał: Deska była w zestawie - jeszcze jest ponton i zestaw do nurkowania Jak nie żartujesz to dawaj fotkę tego zestawu do nurkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 14 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2020 (edytowane) Piotrek w każdym z tych modeli jest ten sam zestaw - tu sobie zobacz jak wypraska wygląda. Masz kangur z wyciągarką i halogenami, bagażnik dachowy, deskę surfingowa, ponton, wiosła, maske do nurkowania, płetwy, butle oraz kuszę. https://www.1999.co.jp/eng/10171130 Edytowane 14 Czerwca 2020 przez Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 14 Czerwca 2020 Share Napisano 14 Czerwca 2020 To dla mnie model jeszcze nie skończony,dokup Panią załóż płetwy,rurkę z maską a i koniecznie żeby była w toplesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 16 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2020 Haha, no no... przeceniasz moje umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi