GTiStyle Napisano 30 Listopada 2020 Napisano 30 Listopada 2020 Jestem pod ogromnym wrażeniem. Model powstaje z hipsu i metalu? Cytuj
Andrzej Godlewski Napisano 30 Listopada 2020 Autor Napisano 30 Listopada 2020 Tak , materiały dobieram do tego co mogę w miarę prosty sposób wykonać . Nie gardzę żadnym materiałem , tu akurat polistyren i mosiądz . Chodzi tu głównie o utrzymanie sztywności modelu matki do odlewu . Cytuj
Tomek Mroczkowski Napisano 30 Listopada 2020 Napisano 30 Listopada 2020 Fajne bydle, moje zdjęcia może się przydadzą? Cytuj
Andrzej Godlewski Napisano 1 Grudnia 2020 Autor Napisano 1 Grudnia 2020 Oczywiście że się przydadzą , wersja wojskowa trochę ma innych detali ,a wykonanie dokumentacji można zrobić tylko na podstawie oryginału . Niestety te zdjęcia są już w archiwum i nie można ich pobrać . Jak byś mógł je udostępnić , byłbym wdzięczny . Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi