jarross Napisano 22 Czerwca 2020 Share Napisano 22 Czerwca 2020 Witam Chciałbym odkurzyć temat poruszany już kiedyś. Mianowicie skąd wiadomo, że Merkava ma symetrycznie umiejscowione koła? Wiem, że na Armorama jest wątek jak skorygować wannę ale skąd wiadomo, że to w ogóle trzeba robić. Znalazłem rysunki, które zdają sie temu przeczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelasz Napisano 22 Czerwca 2020 Share Napisano 22 Czerwca 2020 Porównaj odległości między kołem jezdnym, a napinającym po obu stronach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarross Napisano 22 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2020 No i po sprawie. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarross Napisano 22 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2020 (edytowane) Otworzyłem pudełko, rozciąłem folię i...niespodzianka. Poprawili. Edytowane 22 Czerwca 2020 przez jarross Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi