michal78 Napisano 24 Czerwca 2020 Share Napisano 24 Czerwca 2020 Pozostaję w klimacie lat 60-tych i 70-tych , chociaż zmieniam nieco geograficznie teatr działań. Izraelski A4, 110 eskadra IAF, czasy wojny Jom Kippur. Model Eduarda. Wahs Ammo daje lepsze rezultaty niż robiony. Opinie mile widziane. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 26 Czerwca 2020 Share Napisano 26 Czerwca 2020 Fajowy! Tylko mam pytanie - czy Izrael ma swój lotniskowiec? Czy ten hak to do "gościnnych występów" Tak trzymać - czekam na Twojego F-16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal78 Napisano 26 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2020 Nie ma ale na wszystkich zdjęciach ich A4 mają haki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal78 Napisano 26 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2020 A F-16C Barak aktualnie się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal78 Napisano 27 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2020 (edytowane) Zmiana koncepcji, jednak zrobię nieco wcześniejszego F-16a Netz z eksadry Flying Dragons z wojny libańskiej. Zestaw Revela ma dwie wersje stateczników pionowych i dwie wydechów więc nie będzie to takie trudne pójść w kierunku wcześniejszej wersji. Edytowane 28 Czerwca 2020 przez michal78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 16 Stycznia 2021 Share Napisano 16 Stycznia 2021 Fajny modelik:). Miałem kupić go sobie ale z racji tego, że rezygnuję ze 144 dałem temu spokój... Za malutki dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi