Bączek Napisano 1 Lipca 2020 Share Napisano 1 Lipca 2020 (edytowane) Model i dodatki(pokłady z drewna oraz blaszki) przedstawiają stan sklepowy.Cena 300 zł z przesyłką.Możliwość delikatnej negocjacji ceny. Edytowane 8 Lipca 2020 przez Bączek zmiana tekstu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bączek Napisano 8 Lipca 2020 Autor Share Napisano 8 Lipca 2020 Cena spada do 270 z przesyłką.Więcej opuścić Panowie (i Panie)"nie mogię".Serce by mi pękło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 10 Lipca 2020 Share Napisano 10 Lipca 2020 W dniu 8.07.2020 o 19:05, Bączek napisał: Cena spada do 270 z przesyłką.Więcej opuścić Panowie (i Panie)"nie mogię".Serce by mi pękło. Fajna łajba - może ktoś się skusi - jest u mnie obecnie w stoczni i szczerze POLECAM Szkoda że ją wystawiłeś dopiero w lipcu, bo w czerwcu bym wziął blacharkę i pokłady (model miałem wcześniej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bączek Napisano 13 Lipca 2020 Autor Share Napisano 13 Lipca 2020 Model sprzedany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi