Angus73 Napisano 8 Lipca 2020 Share Napisano 8 Lipca 2020 (edytowane) Witajcie, przedstawiam ukończony model Nortona. Klasyka ciesząca oko. Pozdrawiam, Pozdrawiam Edytowane 8 Lipca 2020 przez Angus73 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 8 Lipca 2020 Share Napisano 8 Lipca 2020 Jak prawdziwny. Lewy tylne amor coś krzywo leży. Nie da się tego szwa z tylnej oponki jakoś usunąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angus73 Napisano 8 Lipca 2020 Autor Share Napisano 8 Lipca 2020 Dzięki, szef już usunięty, a przy amortyzatorach tylnych popełniłem błąd. złożyłem na sucho amortyzatory z wahaczem, ze sprężynami ale bez koła. Po złożeniu i posklejaniu w całość, koło ugieło wahacz i nieco wygieło amortyzator. To mój pierwszy motor, więc będzie nauczka na przyszłość. W ogóle poznałem kilka nowych pułapek, których przy autach nie ma Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 8 Lipca 2020 Share Napisano 8 Lipca 2020 48 minut temu, Angus73 napisał: Dzięki, szef już usunięty, a przy amortyzatorach tylnych popełniłem błąd. złożyłem na sucho amortyzatory z wahaczem, ze sprężynami ale bez koła. Po złożeniu i posklejaniu w całość, koło ugieło wahacz i nieco wygieło amortyzator. To mój pierwszy motor, więc będzie nauczka na przyszłość. W ogóle poznałem kilka nowych pułapek, których przy autach nie ma Pozdrawiam Dzięki za wyjaśnienie. Nie zmienia to faktu że motor wygląda zacnie - nie moje klimaty ale bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi