Si3rP Napisano 8 Lipca 2020 Share Napisano 8 Lipca 2020 Witam wszystkich i zapraszam do mojej pierwszej galerii pierwszego motocykla Modelarstwem bardziej na poważnie zająłem się na początku tego roku, na koncie mam 3 auta cywilne oraz obecne tu Kawasaki które po namowie jednego z użytkowników forum postanowiłem wrzucić w galerie Jest to pierwszy model motocykla oraz pierwsza galeria, więc proszę o wyrozumiałość Oczywiście wezmę sobie do serca wszelkie słowa krytyki i porady dotyczące samego modelu jak i zdjęć No to nie przedłużając, zapraszam: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkWing Napisano 20 Lipca 2020 Share Napisano 20 Lipca 2020 Ładny,... ciekawe i odważne malowanie Gdyby to był warsztat, to bym zbytnio nie marudził... ale w galerii to wypada nieco bardziej popracować nad sesją zdjęciową.... Troszkę sterylny ale ogólnie 5+ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi