HKK Napisano 17 Lipca 2020 Share Napisano 17 Lipca 2020 Mam do sprzedania, bo wolę wersje B/C i kupiłem reedycję od Eduarda ("Wine, Women and Song"). Wypraski kompletne, kilka elementów wyciętych. Dodatki obejmują kalki Printscale z 6 malowaniami... Oraz maski i Zoom Eduarda: Cena - 150 PLN. Wysyłka gratis, ale dopiero 1 września. Jeśli wcześniej, to przesyłka zagraniczna, za którą doliczę 30 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wprzybylak Napisano 18 Lipca 2020 Share Napisano 18 Lipca 2020 Jestem chętny, daj znać jak będziesz mógł wysłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 18 Lipca 2020 Autor Share Napisano 18 Lipca 2020 Zarezerwowany. 2 godziny temu, wprzybylak napisał: Jestem chętny, daj znać jak będziesz mógł wysłać. Niestety, ktoś zarezerwował wcześniej. Jeśli zrezygnuje, to dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wprzybylak Napisano 18 Lipca 2020 Share Napisano 18 Lipca 2020 Ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 2 Września 2020 Autor Share Napisano 2 Września 2020 Sprzedany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi