rafau Napisano 17 Lipca 2020 Share Napisano 17 Lipca 2020 spiderman 1/4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 17 Lipca 2020 Autor Share Napisano 17 Lipca 2020 Nastepny będzie prawdopodobnie : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 17 Lipca 2020 Share Napisano 17 Lipca 2020 Podoba mi się i to bardzo! Podziwiam kunszt malarski! A co do Wolverine'a to wychowałem się na komiksach G.I.JOE i X-Men, więc... Sam wiesz! Będę podglądał z rozdziawioną paszczą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 18 Lipca 2020 Share Napisano 18 Lipca 2020 (edytowane) Świetnie pomalowana figurka. Edytowane 18 Lipca 2020 przez mikemc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 18 Lipca 2020 Autor Share Napisano 18 Lipca 2020 2 godziny temu, mikemc napisał: Świetnie pomalowana figurka. Dzieki za pozytywy. Ja tu wrzucam dla Was tylko jako ciekawostka te figsy w wiekszej skali. USA i Europa zach. kocha superbohaterów i tą skale. U nas komuna zrobila swoje niestety. Nie wpakujesz takiego figsa do m 3 w bloku niestety w iloscie wiekszej niz 1—2 szt. Ceny figsów tez idą w tysiące pln a to juz nie nasz portfel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 18 Lipca 2020 Share Napisano 18 Lipca 2020 Widzę Psylocke - moja platoniczna miłość z podstawówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 19 Lipca 2020 Autor Share Napisano 19 Lipca 2020 12 godzin temu, mandrivecs napisał: Widzę Psylocke - moja platoniczna miłość z podstawówki. To zdjecie poglądowe z głębin internetu pokazujące jakiego bzika mozna miec na tym punkcie. A tu masz psylocke w customowej odslonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 19 Lipca 2020 Share Napisano 19 Lipca 2020 Ehh... Rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 25 Lipca 2020 Autor Share Napisano 25 Lipca 2020 (edytowane) Edytowane 25 Lipca 2020 przez rafau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi