modelpol Napisano 1 Sierpnia 2020 Share Napisano 1 Sierpnia 2020 Przedstawiam mój ostatnio popełniony model kołowy, a okazją do sklejenia tego modelu jest setna rocznica Bitwy Warszawskiej. Gdyby nie to, to pewnie by ten model nadal leżakował w szafie. Na co dzień kleję modele latające, ale jak każdy poza samolotami mam kilka kołowych modeli wszelkiej maści. I co jakiś czas nachodzi mnie na to by popełnić taki model. Zapraszam do oglądania i za bardzo nie linczujcie. Z góry dziękuję za konstruktywne uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 1 Sierpnia 2020 Share Napisano 1 Sierpnia 2020 Brawo za temat . Wykonanie bardzo dobre, szkoda, że brak zbliżeń. Może uda się dołożyć jeszcze kilka zdjęć bardziej wykadrowanych?. P.S. A podobno Ford T był dostępny w każdym kolorze, podwarunkiem, że był to kolor czarny . Ale to chyba w cywilach ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi