Si3rP Napisano 6 Sierpnia 2020 Share Napisano 6 Sierpnia 2020 Zapraszam do mojej drugiej galerii Zdjęcia szału nie robią, ale staram się zawsze je choć trochę obrobić.. Bez zbędnego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 7 Sierpnia 2020 Share Napisano 7 Sierpnia 2020 Też go robiłem.... Wydaje się jakby lusterka były krzywo. Niżej /wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Si3rP Napisano 7 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2020 Hmm Muszę się temu dzisiaj lepiej przyjrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 8 Sierpnia 2020 Share Napisano 8 Sierpnia 2020 (edytowane) W dniu 7.08.2020 o 09:55, danielodziem napisał: Też go robiłem.... Wydaje się jakby lusterka były krzywo. Niżej /wyżej. Prawe jest wyżej . Edytowane 8 Sierpnia 2020 przez cayman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi