M.A.V. Napisano 3 Września 2020 Napisano 3 Września 2020 (edytowane) obie robisz ?? ale chyba nie będą "wymienne" EDIT ------------- jeśli byłoby głosowanie to jak dla mnie lepsza ta grzywiasta Edytowane 3 Września 2020 przez M.A.V. Cytuj
rafau Napisano 3 Września 2020 Autor Napisano 3 Września 2020 (edytowane) Godzinę temu, M.A.V. napisał: obie robisz ?? ale chyba nie będą "wymienne" EDIT ------------- jeśli byłoby głosowanie to jak dla mnie lepsza ta grzywiasta No obie niestety. Bedą wymienne ze szparą 1-2 mm ale co zrobic. Dopasowanie slabe jest przy wydrukach. Górne odnóża mialy do 3 mm przeswitu do tulowia. Edytowane 3 Września 2020 przez rafau Cytuj
M.A.V. Napisano 4 Września 2020 Napisano 4 Września 2020 karkołomnie..... ta ostatnia fotka jak z jakiejś incepcji Cytuj
rafau Napisano 4 Września 2020 Autor Napisano 4 Września 2020 (edytowane) Skonczony młodszy wg mnie. Edytowane 4 Września 2020 przez rafau Cytuj
rafau Napisano 6 Września 2020 Autor Napisano 6 Września 2020 (edytowane) No i lipa. Klient połamal wtyki do szabli. Przyklejenie nie wchodzi w opcje ze wzgledu na ryzyko transportu. No i padla opcja zeby byly wkladane.... Dopiero po fakcie pomyslalem ze moze latwiej by bylo na pręcik ..... Lewy na wcisk, reszta wkładana. Jesli szpary bym zlikwidowal, to i tak zapewne by odpadlo przy sciaganiu/nakladania ostrzy. Moze jakis klej w silikonie hmmmm. Edytowane 6 Września 2020 przez rafau Cytuj
rafau Napisano 8 Września 2020 Autor Napisano 8 Września 2020 Pod baza kryją sie jakies stwory. Nawiazanie niby do komiksu..... Cytuj
rafau Napisano 10 Września 2020 Autor Napisano 10 Września 2020 Stwory skonczone /gazetki nastepne dodane. Cytuj
rafau Napisano 11 Września 2020 Autor Napisano 11 Września 2020 Ostatnie gazety dodane. Jeszcze napis na banerze + ogarniecie jego ostrzy + druga główka + pierdoly dodac na baze. No z tydzien roboty wieczorami... Cytuj
rafau Napisano 12 Września 2020 Autor Napisano 12 Września 2020 (edytowane) Córa za 2 dychy zrobila napisy . Tylko jeszcze jakos to utrwalic trzeba. Spróbuje pigment fixer. Edytowane 12 Września 2020 przez rafau Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi