rafau Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 Witajcie. Postaram sie zrobic jakis warsztat z tej o to kupki zywicy. Ponizej tez zdjecie poglądowe jak to moze wyglądać docelowo. 4 Quote
mandrivecs Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 Jako wychowanek Marvela I DC, a w szczególności fascynat X-Men i G.I.JOE oglądam z rozdziawioną paszczą. IMO lepszy będzie ten "młodszy". Quote
rafau Posted August 10, 2020 Author Posted August 10, 2020 Narazie szukamy z klientem kolorow i zaakceptowal w te kolory baze. Czerwone kafle + beton. Quote
rafau Posted August 10, 2020 Author Posted August 10, 2020 (edited) Nic szczegolnego ale wrzucam. Plytki dostaly troche kolorow. Mam nadzieje ze ide w dobrą strone.... Edited August 10, 2020 by rafau 1 Quote
rafau Posted August 12, 2020 Author Posted August 12, 2020 Brakuje mi kawy w kubku + dodam wiecej plam. Quote
rafau Posted August 12, 2020 Author Posted August 12, 2020 4 minuty temu, M.A.V. napisał: rzekłbym że cappuccino Dokladnie i to z mleczkiem. Niech bedzie kolorowo:) 1 Quote
rafau Posted August 15, 2020 Author Posted August 15, 2020 (edited) Kurka, sam bym nie pogardził takimi. Edited August 15, 2020 by rafau Quote
FAZZY_bez_humoru Posted August 16, 2020 Posted August 16, 2020 Godzinę temu, M.A.V. napisał: na tym taborecie to ślady po kulach? wg. boxartu tam będą jeszcze krwawe rozbryzgi Quote
rafau Posted August 16, 2020 Author Posted August 16, 2020 (edited) Dostal spodnie Edited August 16, 2020 by rafau Quote
rafau Posted August 16, 2020 Author Posted August 16, 2020 5 godzin temu, FAZZY_bez_humoru napisał: wg. boxartu tam będą jeszcze krwawe rozbryzgi Tak tam slady po kulach wszędzie. To bedzie zagwozdka jak zrobic bo to co jest wydrukiem napewno nie przykleje. Quote
rafau Posted August 16, 2020 Author Posted August 16, 2020 Calkowicie mi nie pasują te rozbryzgi. Pomysle, moze z cienkiego drutu porobie i poprzyklejam kawalki drewna....... Krew miala byc transparetna ale i tak to cos mi jakos nie podchodzi. Quote
M.A.V. Posted August 16, 2020 Posted August 16, 2020 6 godzin temu, FAZZY_bez_humoru napisał: wg. boxartu tam będą jeszcze krwawe rozbryzgi ojojoj to chyba kogoś nieźle "poniosło" albo podczas projektowania używał niedozwolonych "wspomagaczy" Chyba że to konwencja a'la paintball Jeśli miałbym wyrazić swoje zdanie to te rozbryzgi na stołku są bez sensu - jak już to powinny być przestrzeliny (wtedy w środku dziury drewno powinno być oczywiście jasne) Druga sprawa : te "rozbryzgi" na koszulce i na spodniach mogłyby powstać tylko i wyłącznie gdyby strzelano z tyłu.... To mi się jednak kłóci z dynamiką postaci bo nie wygląda to jakby Wolverine uciekał - raczej to ewidentny atak. (takie rozbryzgi z przodu byłoby realne, ale tylko i wyłącznie gdy celem byłaby beczka w jakąś cieczą) Takie moje zdanie - strzelca, który posługiwał się bronią do tej pory tylko amatorsko Quote
rafau Posted August 17, 2020 Author Posted August 17, 2020 Masz racje. W taborecie wskazane przestrzeliny na wylot.(ew z tylu rozbryzg) Dla mnie to tez pozycja w ataku. Sadze ze zrobie tylko delikatne rany. Logan mial jeszcze zdolnosc regeneracji. Raczej w filmach nie tryskal krwią na prawo i lewo ( musze sobie luknąć) Quote
rafau Posted August 17, 2020 Author Posted August 17, 2020 (edited) Zrobie moze w ten desen. Tu ma tylko krwiste rany po kuli na koszulce. Edited August 17, 2020 by rafau Quote
rafau Posted September 1, 2020 Author Posted September 1, 2020 Dodalem przestrzaly w taborecie + troche odlamkow drewna. Quote
rafau Posted September 1, 2020 Author Posted September 1, 2020 Szpary w łączeniach (ramiona-tulow) polikwidowane. No i malowanie skóry czas zacząc. Quote
rafau Posted September 2, 2020 Author Posted September 2, 2020 Logan ma zdolnosc renegeracji. Rany szybko sie goją ale co dzieje sie z kulami w jego ciele? Za bardzo nie chce mi w sie szukac po filmach wiec zrobilem... ze ledwie przebija skore. 1 Quote
Recommended Posts