Artur Wałachowski Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 (edytowane) ... Edytowane 18 Września 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 Bardzo fajny Hammerek tylko Arturo ja bym jeszcze coś na pakę do wrzucił bo jakaś taka pusta mi się wydaję. Pozdrawiam I.Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 bardzo ładnie i przyzwoicie sklejony model ale tak jak imek46 powiedział też mi brakuje czegoś na pace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 21 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2008 ja bym jeszcze coś na pakę do wrzucił też mi brakuje czegoś na pace Zgadzam się że coś na pace poprawiło by mu wygląd,ale niestety jako że na codzień walczę z pojazdami z II WŚ,nie posiadam współczesnych akcesorii,a że modelik zrobiony relaksacyjnie nie będę go dopieszczał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 Czy każdy model musi wyglądać jak choinka? Czy realnie każdy pojazd musi być obładowany jak furgon z bazaru ? Jak autor napisał, zrobił z czystej i dla przyjemności( naszej chyba także, skoro cieszymy nim oko). Fajnie jest skleić model, dla siebie bez stresu i do tego jest fajny efekt, kosztem małej ilości czasu... Zgrabna sztuka ! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi