Artur Wałachowski Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 (edited) ... Edited September 18, 2009 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imek46 Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Bardzo fajny Hammerek tylko Arturo ja bym jeszcze coś na pakę do wrzucił bo jakaś taka pusta mi się wydaję. Pozdrawiam I.Z. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 bardzo ładnie i przyzwoicie sklejony model ale tak jak imek46 powiedział też mi brakuje czegoś na pace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Wałachowski Posted April 21, 2008 Author Share Posted April 21, 2008 ja bym jeszcze coś na pakę do wrzucił też mi brakuje czegoś na pace Zgadzam się że coś na pace poprawiło by mu wygląd,ale niestety jako że na codzień walczę z pojazdami z II WŚ,nie posiadam współczesnych akcesorii,a że modelik zrobiony relaksacyjnie nie będę go dopieszczał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gościu Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Czy każdy model musi wyglądać jak choinka? Czy realnie każdy pojazd musi być obładowany jak furgon z bazaru ? Jak autor napisał, zrobił z czystej i dla przyjemności( naszej chyba także, skoro cieszymy nim oko). Fajnie jest skleić model, dla siebie bez stresu i do tego jest fajny efekt, kosztem małej ilości czasu... Zgrabna sztuka ! pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts