Piotrek178 Napisano 25 Sierpnia 2020 Share Napisano 25 Sierpnia 2020 Witam szanownych forumowiczów to mój drugi model też Tamiya i też niemiec z Afryki. Zamysł był taki sam jak przy Kocie, a mianowice czysto skleić i pomalować model. Zapraszam do oglądania krytykowania i rad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 26 Sierpnia 2020 Share Napisano 26 Sierpnia 2020 "Też Niemiec z Afryki"... ale w Afryce nie było Panter Nie było też Panzerfaustów i StG 44, więc pod względem historii - zaszalałeś. Bryka na początek naprawdę fajna, naprawdę dobrze idzie Ci malowanie pędzlem, ale mógłbyś postarać się sklejać model staranniej - na pierwszym zdjęciu widać, że podwozie jest "rozjechane" i jedno koło ucieka na bok, a na ostatnim widać, że przednie reflektory robią "zeza", zamiast być skierowanymi na wprost. Te ciemne plamy na pancerzu to pierwsze eksperymenty z washem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek178 Napisano 26 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2020 O panterach wiedziałem ale to miała być tylko luźna interpretacja. Broń jeszcze nie przyklejona także mogę ją zdjąć. Jeśli chodzi o plamy to za bardzo nie wiedziałem jak się zabrać za łoszowanie i pokryłem nim prawie cały pojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanpancerki Napisano 26 Sierpnia 2020 Share Napisano 26 Sierpnia 2020 Ten ci lepiej wyszedł ale ten wash pozatym dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 26 Sierpnia 2020 Share Napisano 26 Sierpnia 2020 Grunt to do przodu, jak na drugi model jest spoko, nie zniechęcaj się, bierz wszystko na dystans, polecam z autopsji, dopiero się uczysz, takie powinno być te nasze hobby bez spiny, z czasem będzie coraz lepiej i bardziej wsiąkniesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi