MikiKiki Napisano 13 Września 2020 Share Napisano 13 Września 2020 Jak szaleć to szaleć. Lecę ze wszystkim co mam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 14 Września 2020 Share Napisano 14 Września 2020 Masz chyba źle ustawioną ostrość obrazu bo większość modelu jest rozmyta.Po zatym że jest zakurzony i niesamowicie styrany nic więcej nie widać. PLUS za polskie malowanie pozdrawiam OLO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikiKiki Napisano 14 Września 2020 Autor Share Napisano 14 Września 2020 Witaj. Wiesz przesadziłem z filtrami, ale mam inne zdjęcia modelu więc mogę dołączyć. Może będzie trochę lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 15 Września 2020 Share Napisano 15 Września 2020 Nie siadł w gruncie, brakuje też śladów dojazdu. Miejsce w którym postawisz model zrób w miarę płaskie, bez kamieni. Potem podsyp gąsienice po bokach piaskiem, czy co tam używasz i zafixuj piach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi