szczur Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 zdecydowanie za mala ta podstawka jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 12 Lutego 2009 Share Napisano 12 Lutego 2009 niewiem czy ktos napisał bo niepatrzyłem o tompsonie w kapinie kalftrucka tompson nietylko miał kolbe z drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 12 Lutego 2009 Share Napisano 12 Lutego 2009 Ekstra, biorąc pod uwagę skalę i ciężki wkład z mojej strony wielki szacunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 12 Lutego 2009 Share Napisano 12 Lutego 2009 niewiem czy ktos napisał bo niepatrzyłem o tompsonie w kapinie kalftrucka tompson nietylko miał kolbe z drewna A co to jest kalftruck? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 12 Lutego 2009 Share Napisano 12 Lutego 2009 Śliczne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 Super !!!!!! Mnie tylko 2 rzeczy się niepodobaja - mała podstawka i wystające pojazdy - ale wiem , że Ty lubisz takie dioramki no i pojazdy lewitujace nad gruntem - ale to zawsze tak wychodzi jak nie są umocowane na stałe. Chociaż można zrobić zagłębienia wcześniej i pojazd nieco dociążyć - wtedy fajnie wciska się w grunt. Przykład zdjęcie, czerwiec, upalne latao w Polsce, ziemia sucha, wiec jak w Normandii )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 tak w ogóle to nie jest poł ciężarówka czyli halftruck tylko pół gąsienicowy pojazd czyli halftrack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 soty pomyłka halftrack a nie halftruck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi