knightrider Napisano 12 Lutego 2009 Napisano 12 Lutego 2009 niewiem czy ktos napisał bo niepatrzyłem o tompsonie w kapinie kalftrucka tompson nietylko miał kolbe z drewna Cytuj
szlachcik1 Napisano 12 Lutego 2009 Napisano 12 Lutego 2009 Ekstra, biorąc pod uwagę skalę i ciężki wkład z mojej strony wielki szacunek Cytuj
imek46 Napisano 12 Lutego 2009 Napisano 12 Lutego 2009 niewiem czy ktos napisał bo niepatrzyłem o tompsonie w kapinie kalftrucka tompson nietylko miał kolbe z drewna A co to jest kalftruck? Cytuj
author21 Napisano 13 Lutego 2009 Napisano 13 Lutego 2009 Super !!!!!! Mnie tylko 2 rzeczy się niepodobaja - mała podstawka i wystające pojazdy - ale wiem , że Ty lubisz takie dioramki no i pojazdy lewitujace nad gruntem - ale to zawsze tak wychodzi jak nie są umocowane na stałe. Chociaż można zrobić zagłębienia wcześniej i pojazd nieco dociążyć - wtedy fajnie wciska się w grunt. Przykład zdjęcie, czerwiec, upalne latao w Polsce, ziemia sucha, wiec jak w Normandii )))) Cytuj
peter Napisano 13 Lutego 2009 Napisano 13 Lutego 2009 tak w ogóle to nie jest poł ciężarówka czyli halftruck tylko pół gąsienicowy pojazd czyli halftrack Cytuj
knightrider Napisano 14 Lutego 2009 Napisano 14 Lutego 2009 soty pomyłka halftrack a nie halftruck Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi