lubo89 Napisano 3 Października 2009 Share Napisano 3 Października 2009 Dieselek jednak mniej pali, a w sumie nie jest gorszy od benzyny. Ja mam Alfę Romeo 156 1.9 JTD i z Hondą Accord 2.0 mniej więcej do 120 km/h jednakowo się kręcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 3 Października 2009 Autor Share Napisano 3 Października 2009 BMW E46 z 2 litrowym silnikiem diesla ma 150KM, po zchipowaniu moge osiągnąć ok 200KM czyli tyle samo co moja Mazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo89 Napisano 4 Października 2009 Share Napisano 4 Października 2009 No dokładnie. Wiele nie trzeba zmieniać, a można sporo więcej mocy wyciągnąć z diesela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 5 Października 2009 Share Napisano 5 Października 2009 BMW E46 z 2 litrowym silnikiem diesla ma 150KM, po zchipowaniu moge osiągnąć ok 200KM czyli tyle samo co moja Mazda Ta i będziesz za sobą zostawiał czarną chmurę dymu. Mieszkasz na wyspach, to zdecydowanie lepiej modować już auto trochę bardziej niż tylko "cipem". Zacznij od chłodzenia, nowego, potężnego Intercoolera, większej chłodnicy oleju, większej turbosprężarki, a na nowym układzie dolotowym i wydechowym odetkanym na maksa oraz zmienioną elektroniką zakończ. Na prawdę tam z cenami gratów takich firm jak GReddy, HKS, APEXi, Garrett można już ładnie poszaleć. Tym bardziej jak sprowadzałeś już trochę rzeczy z Azji, to mógłbyś nawet szarpnąć się na jakiegoś Evo, Skyline-a, czy inną Suprę. No chyba, że liczą się nie osiągi i samo auto, ale ekonomiczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 5 Października 2009 Autor Share Napisano 5 Października 2009 Kłopot w tym, że na tą chwilę chcę odpocząć od tego typu wózków. Jest to droga "impreza", a teraz chcę coś bardziej ekonomicznego. Ale w przyszłości myślę nad jakim Evo X lub IX albo Mazdą Rx-7 z podwójnym turbo i body kitem Veilside Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 5 Października 2009 Share Napisano 5 Października 2009 Mazda Rx-8, piękne autko, od paru lat o takim marzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 5 Października 2009 Share Napisano 5 Października 2009 No to zrób ekonomiczną dizlorakietę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 5 Października 2009 Autor Share Napisano 5 Października 2009 Zobaczymy jak się sprawa zakończy.. Oby pozytywnie dla mnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi