Andrzej2 Napisano 25 Kwietnia 2008 Share Napisano 25 Kwietnia 2008 Witam. Chce zrobić dioramkę, która będzie przedstawiać Cromwella jadącego po drodze.Wiem że asfalt mogę wykonać z papieru ściernego, jaka ma mieć gradację ten papier? (Cromwell jest w skali 1:35) z góry dzięki za porady pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 25 Kwietnia 2008 Share Napisano 25 Kwietnia 2008 Gradacje musisz sobie dobrac na oko... Wydaje mi sie, ze w granicach 800. Najlepiej kup sobie arkusz tej powiedzmy 800-tki, postaw na tym model i zobaczysz, czy razi po oczach, czy nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 26 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2008 Dzięki Wiesz z czego mogę zrobić zboże albo jakąś wyschniętą trawę? myślałem nad włosiem z pędzla, czy to się nada?? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 26 Kwietnia 2008 Share Napisano 26 Kwietnia 2008 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 26 Kwietnia 2008 Share Napisano 26 Kwietnia 2008 Tu robiłem asfalt z papieru 380. Więc moim zdaniem, 800 będzie ciut za drobny (chyba że robimy super gładki asfalt z torów F1 ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 26 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2008 Dzięki bardzo mi Pomogliście pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 26 Kwietnia 2008 Share Napisano 26 Kwietnia 2008 moim zdaniem, 800 będzie ciut za drobnyMasz racje. Ja 800 dobieralem pod plyte lotniska dla moich 48-mek i chyba sie tym zasugerowalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi