retopa Napisano 26 Września 2020 Share Napisano 26 Września 2020 (edytowane) Dwa tygodnie temu zamówione w Preorderze w Hobbyeasy i właśnie dotarło. Mały inbox. cena ok 260 zł z dodatkowymi pokładami Edytowane 26 Września 2020 przez retopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 26 Września 2020 Share Napisano 26 Września 2020 Następną razą kup na ebayu to zapłacisz ok 160 plus pokład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retopa Napisano 26 Września 2020 Autor Share Napisano 26 Września 2020 Do tego sklepu mam zaufanie a to się liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 26 Września 2020 Share Napisano 26 Września 2020 Zgadza sie jest to istotne, dlatego mam na myśli sprzedawców u których kupują ludzie z całego świata. Oczywiście jak zawsze do Ciebie należy wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 26 Września 2020 Share Napisano 26 Września 2020 Te pokłady wyglądają jak robione przez Wood Huntera - całkiem nieźle to wygląda choć nie moja skala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi