Grzegorz Napisano 27 Kwietnia 2008 Share Napisano 27 Kwietnia 2008 Odkurzacz lotniskowy W-63 na podwoziu KRAZ-257. Wydajność odkurzacza w trybie ssania 12500 m3/h Pojemność zbiorników na „zanieczyszczenia” 0,7 m3 Wysokość robocza urządzeń ssących 23-30 mm od powierzchni płyty lotniska Prędkość jazdy w trakcie pracy 6-10 km/h Zakres temperatur umożliwiających odkurzanie -20 do +50 stopni Celsjusza. Wyposażeniem dodatkowym była radiostacja (w oryginale R-848…). Produkowany w latach 1960-1970 w ZSRR. (generalnie zestaw w tak dobrym stanie to unikat, zarówno w Polsce jak i w byłym ZSRR...) Zdjęcia mogliśmy wykonać dzięki uprzejmości właściciela i pracowników firmy MOTODEMONT mieszczącej się w Kaźmierzu Wlkp. Bardzo dziękuję za wyrozumiałość i udzieloną mi pomoc. Cdn… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 17 Września 2009 Share Napisano 17 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 17 Września 2009 Autor Share Napisano 17 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 Mam pytanko - co jest ładowane na KrAZa na fotkach JW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 A nie jest to urządzenie do odwiertów ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vader9 Napisano 4 Stycznia 2010 Share Napisano 4 Stycznia 2010 Wydaje mi sie że jest to kafar do wbijania pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi