eKrystian Napisano 28 Kwietnia 2008 Share Napisano 28 Kwietnia 2008 (edytowane) Witam , Zbierałem się ostatnio ze zdjęciami mercedesa i mana żeby zrobić na dworze w ładniejszych widokach itd no wreście się udało weekend heh.Oba modele nie są jeszcze skończone w 100% , ale już nie chciałem zakładać relacji bo już prawie koniec.Co do mana nic specjalnego nie robiłem skrócone piasty, i oś skrętna i tyle z ciekawszych rzeczy do mana powstaje chłodnia (italeri). Na zdjęciach jest pokazana tylko rama brak jeszcze zbiornika w manie (schnie po malowaniu) i kilku detali.Co do mercedesa brakuje stopni do zderzaka (niestety jestem zmuszony kupić nowe więc to tylko kwestia czasu i "siatki na zderzaku na samym dole" i zbiornik wyszpachlowany na zdjęciu jest jeszcze stary (dam fotki jak [będzie 100% done) i też jak w manie detali kilku.Naczepa już prawie skończona jeszcze kalki na zderzak i raczej tyle.Na naczepie od mercedesa są takie jak by krople ale to nic z lakieru tylko była myta z kurzu i tak niestety już nie chciało się "wypucować" heh. Jak znajdę czas to może pokaże inne moje starsze modele (ale nic ciekawego wiec mi się nie pali). Zdjęcia Mana + Chłodnia Zdjęcia Mercedesa + Naczepa Zdjęcia "Grupowe" I Tyle ! Zapraszam do Komentowania Pozdrawiam,eKrystian Edytowane 20 Maja 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 28 Kwietnia 2008 Share Napisano 28 Kwietnia 2008 No Manik ładny i podoba mi sie kolorek dlaczego nie pomałowałeś piastw Manie??? Merc też sie ładnie prezętuje razem z tą naczepką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 28 Kwietnia 2008 Share Napisano 28 Kwietnia 2008 Fajne fotki w plenerze Miałem kilka uwag co do modeli ale już mi je wyjaśniłeś na GG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 28 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2008 Paweł216 nic straconego model jeszcze nie w 100% koła tylko "o tak założone", więc się pomaluje hehe.Jeszcze mam jedne w ogóle nie pomalowane felgi, ze skróconymi piastami jak, by na tych nie wyszły. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 28 Kwietnia 2008 Share Napisano 28 Kwietnia 2008 No krystian mnie sie podoba , jest kilka niedociągnieć ale to nie uniknione , ten maniek ciekawie zrobiony ... wogóle manior mi sie podoba , tylko mazną byś uszczelki w światłach na czarno i gitara . Bajo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 4 Maja 2008 Autor Share Napisano 4 Maja 2008 Takie małe co nieco hehe : Nie chciałem już zakładać relacji bo nie widzę sensu pokazać parę fotek jak już nie dużo zostało.Zderzak jeszcze do poprawy będzie, to Scania z takim leciutkim Tuningiem. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 No po 2 fotach dużo nie można wywnioskować , ale lakierek ładnie nałożony i z kalkami atelier bedzie napewno wyglądać olśniewająco . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 20 Maja 2008 Autor Share Napisano 20 Maja 2008 Dodaje fotki jak aktualnie wygląda Scania przepraszam, że taka jakoś ale już wieczorek a z lampą ochydne zdjęcia wychodzą. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 20 Maja 2008 Share Napisano 20 Maja 2008 No ślicznie , mnie sie podoba , daje 5 , czekamy jeszcze na reszte części . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 20 Maja 2008 Share Napisano 20 Maja 2008 Bardzo mi się ona podoba. SUPER . Już nie mogę się doczekać fotek w plenerze . Ahhhh i jeszcze te singielki . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 21 Maja 2008 Share Napisano 21 Maja 2008 No ładna. Brawo Przydała by sie jeszcze jakaś naczepka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 21 Maja 2008 Share Napisano 21 Maja 2008 No Fajny model ta najnowsza scania fajnie nałozyłeś te kalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 21 Maja 2008 Autor Share Napisano 21 Maja 2008 Paweł naczepka będzie do niego ! Lodóweczka (chłodnia). Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 21 Maja 2008 Share Napisano 21 Maja 2008 Scania robi wrażenie Czekam na dalsze postępy w budowie i lepsze fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Maja 2008 Share Napisano 21 Maja 2008 Model zapowiada się bardzo ciekawie. Bardzo mi się podoba ten kolorek, napisz coś o farbie. Grill, w połączeniu z tym kolorem, pięknie się prezentuje. Przydałyby się jednak lepsze fotki, ale i tak widać, że będzie to ładny model. Napisz też coś o SS-ach, bo rozumiem, że nie są one standardowo w modelu. Czym malowałeś chromy? Jak Ci się uda, pokaż trochę wnętrza Ogólnie to muszę przyznać, że piękna Scania nam się tu szykuje Trzymam kciuki za dalszy postęp prac. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 22 Maja 2008 Share Napisano 22 Maja 2008 Piękna Scania, chciałbym żeby moja tak wyglądała:)!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 22 Maja 2008 Autor Share Napisano 22 Maja 2008 Koledzy aktualizacje z relacji będzie znajdywać się w tym temacie : viewtopic.php?t=7726 Ponieważ jeszcze zostało mi trochę roboty i nie będę pokazywał w galeri. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi