Campana Napisano 11 Października 2020 Share Napisano 11 Października 2020 (edytowane) Koniec. W mojej ocenie wyszedł babol na babolu, ale... miał być tani model do nauki i treningu . Przy kolejnych projektach będę wiedział czego unikać i czego nie robić. Edytowane 18 Października 2020 przez Campana korekta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 11 Października 2020 Share Napisano 11 Października 2020 Fajne jajo. Szkoda tylko, że robiąc go w locie nie usunąłeś otworów w które mocuje się podwozie. Niedawno moja córka zmagała się z tym modelem, był to jej pierwszy model zrobiony całkowicie samodzielnie, a drugi w życiu więc jako dumny ojciec mam do tego jaja sentyment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Campana Napisano 11 Października 2020 Autor Share Napisano 11 Października 2020 Dzięki. Akurat otwory zostawiłem z premedytacją, zakładam że może zmienię sposób ekspozycji i postawię prom na kołach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi