cayman Napisano 12 Października 2020 Share Napisano 12 Października 2020 (edytowane) Pułkownik gotowy do inspekcji. Osobiście jestem bardzo zadowolony z wyboru kolorystyki w wersji Matte Pearl Morion Black .Sam model jako wyrób Tamiyi należy do kategorii samoskładających się. O małych modyfikacjach i dorobionych częściach w domowym warsztacie nie będę się rozpisywał bo pokazałem to w wątku warsztatowym, jedynie na koniec z polistyrenu 0,5 mm grubości dorobiłem podkładkę pod tablicę rejestracyjną bo zestawowa po przeliczeniu na 1/1 to wychodziło na to że trzeba by było założyć płytę chodnikową. Niestety nie jestem mistrzem fotografii ale zapraszam do galerii. I na stenderze. I pierdółki. A to fotka rozjaśniona by wyłonił się efekt Perły. Pozdrawiam wszystkich modelarzy Piotr ,, A kto nie ryzykuje ten nie pije Szampana" Edytowane 12 Października 2020 przez cayman 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 12 Października 2020 Share Napisano 12 Października 2020 Rozczarowujące, nie ma się do czego przyczepić! Fajnie wyszła Co teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 12 Października 2020 Autor Share Napisano 12 Października 2020 2 godziny temu, Dorotka napisał: Co teraz? Dzięki za dobre słowo, a co teraz ? W tym roku naszła mnie chęć na motorki, ten jest moim piątym zrobionym a popełnionych dwuśladów nawet nie chce mi się liczyć. Wybór padł na Yamahę YZF R1M ,rozpocząłem już prace i dziękować doszły już od Japońców dodatki ,Front fork set Tamki i waloryzacja Top Studio. Warsztat otworzę na dniach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 13 Października 2020 Share Napisano 13 Października 2020 Też mam w planie. Plus dodatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 13 Października 2020 Share Napisano 13 Października 2020 I jeszcze to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 13 Października 2020 Share Napisano 13 Października 2020 Honda. Super wyszla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 13 Października 2020 Autor Share Napisano 13 Października 2020 43 minuty temu, danielodziem napisał: I jeszcze to Mam te same zestawy bez lakierów ZP . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 15 Października 2020 Share Napisano 15 Października 2020 Ja mam nawet podstawkę To chyba we trójkę ją będziemy robić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi