Rektor Napisano 17 Października 2020 Share Napisano 17 Października 2020 Cześć. Interesuje mnie kupno / wypożyczenie gondoli działka ppanc do Hs-129 wersja B3. Ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 17 Października 2020 Share Napisano 17 Października 2020 Podaj skalę. Sporo to ułatwi ewentualnym chętnym do pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rektor Napisano 18 Października 2020 Autor Share Napisano 18 Października 2020 1:72 Italeri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 18 Października 2020 Share Napisano 18 Października 2020 (edytowane) Kurde blaszka, że tak sobie pozwolę przekląć... mam zamiar zrobić b1 b2 b3 i tak się składa że obecnie mam b3 już na etapie malowania i niestety nie pomogę Edytowane 18 Października 2020 przez panDespota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rektor Napisano 19 Października 2020 Autor Share Napisano 19 Października 2020 O takie podkadłubowe coś mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grrzesiek28 Napisano 25 Października 2020 Share Napisano 25 Października 2020 Cześć. Mam niezłożoną gondolę z zestaw airfixa jeśli chcesz mogę wypożyczyć bo szybko Henschela sklejać nie będę. Pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rektor Napisano 25 Października 2020 Autor Share Napisano 25 Października 2020 Dziękuję za odzew. Przejdźmy na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi