ccrriiss Napisano 29 Kwietnia 2008 Share Napisano 29 Kwietnia 2008 (edytowane) Dzisiaj odebrałem paczkę z tym oto modelem: A teraz wypraski: kalki: z racji czasu kilka części wypadło z ramek: Chcieliście to macie a teraz możecie podziwiać pytać i co tam jeszcze chcecie Pozdrawiam ccrriiss Edytowane 30 Kwietnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 29 Kwietnia 2008 Share Napisano 29 Kwietnia 2008 Z tym żę cris robi fotki telefonem ( dobrym ) ale to nie zastąpi aparatu cyfrowego . Pozdro fajny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 29 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2008 No fakt faktem ale zrobię lepsze foty obiecuję tylko mnie już nie krytykujcie na jutro będą o wiele lepsze fotki tego in-box robiłem na szybko wszystko naprawię obiecuje Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 29 Kwietnia 2008 Share Napisano 29 Kwietnia 2008 Nie wiem co jest ale mi się żadna fotka nie wyświetliła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 29 Kwietnia 2008 Share Napisano 29 Kwietnia 2008 Usunąć ... FH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 30 Kwietnia 2008 Share Napisano 30 Kwietnia 2008 Witam!! Bardzo fajny model, ale mam pytanko. Otóż... czym różni się ta (Twoja) wersja Volvo FH-16 od Volvo FH-12?? Wyglądają tak samo. Pozdro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafcio89 Napisano 30 Kwietnia 2008 Share Napisano 30 Kwietnia 2008 Otóż... czym różni się ta (Twoja) wersja Volvo FH-16 od Volvo FH-12?? Wyglądają tak samo. Bo wszystko oprócz silnika jest w nich identyczne. FH12 ma silnik 12-sto litrowy, a FH16 szesnastolitrowy. W "eFha12" moc silników nie przekraczała 460 koni mechanicznych, natomiast w szestnastolitrowym motorze moce miały zakres 470-520 koni (565 w wersji australijskiej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 30 Kwietnia 2008 Share Napisano 30 Kwietnia 2008 Taa, i Volvo nigdy nie wypościło seryjnie silnika w układzie V, jak tak można?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 30 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2008 (edytowane) Zdjęcia poprawione dzisiaj rano zrobiłem nowe fotki o wiele lepszej jakości niż te wczorajsze więc teraz już wszystko powinno być OK Pozdrawiam ccrriiss Edytowane 1 Maja 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 30 Kwietnia 2008 Share Napisano 30 Kwietnia 2008 Osobiście bardziej lubię modele w małych kabinach, bo ten można przerobić do przewozu drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 1 Maja 2008 Autor Share Napisano 1 Maja 2008 Wiesz co Truckerek93 mnie to tam jest obojętne ja myślę żeby pod tego Volviaka podpiąć cysternę ale się jeszcze zastanowię Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 ccrriiss "róbta co chceta" ja ci tylko proponuje że możesz zrobić tak, fajnie by to wyglądało, Volvo z drewnem( niekoniecznie równo przyciętym). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 Fajnie tego nie wiedziałem, dzięki!! Ale te nowe "szesnastki" to mają już chyba 600KM?? Widziałem coś w programie "Na osi"!! POZDRO i powodzenia przy sklejaniu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 Krzychu126 Najmocniejszy silnik ma 660km i 3100 Nm jest to 16 litrowy rzędowy turbo doładowany silnik diesla. Ale najmocniejszy seryjnie produkowany ma Man TGX 680km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 1 Maja 2008 Autor Share Napisano 1 Maja 2008 Truckerek93 co do naczepy z drewnem to mam zamiar zrobić zestaw Scania 143 Stremline + właśnie ta naczepa z drewnem Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 2 Maja 2008 Share Napisano 2 Maja 2008 O to będę sie uważnie przypatrywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi