Messer Napisano 26 Października 2020 Share Napisano 26 Października 2020 Witam, Mam na sprzedaż używany w/w model. Kasta ma za sobą nieudane malowanie - zważył mi się lakier na drzwiach co widać na zdjęciach. Z ramek jest wycięta płyta podłogowa z nadkolami ( w czarnym macie ) i sklejone połówki foteli zaszpachlowane ( do wyszlifowania ) - reszta w ramkach, nie ruszana. Oszklenie całe, nie malowane w ramkach. Dodaje do zestawu nówki sztuki stickery A+club. Cena za całokształt - 50zł + przesyłka ( paczkomat najlepiej ). Mogę zamienić na inny model samochodu 1/24, 1/25 lub 1/35. Chętnych zapraszam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oliardi Napisano 26 Października 2020 Share Napisano 26 Października 2020 Kupuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 27 Października 2020 Autor Share Napisano 27 Października 2020 Sprzedany, temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi