Wojciechu Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 Heh, to Actros nie wie, że jest coś takiego jak farbki modelarskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 5 Maja 2008 Autor Share Napisano 5 Maja 2008 Wiem co to jest,dzisiaj spróbuje go poprawić ale nie wiem jak to wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 5 Maja 2008 Share Napisano 5 Maja 2008 Weź chłopie dawaj normalne foty bo rozwala całą stronę... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 5 Maja 2008 Autor Share Napisano 5 Maja 2008 Weź chłopie dawaj normalne foty bo rozwala całą stronę... Ok,będę robił miniatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwir3k Napisano 5 Maja 2008 Share Napisano 5 Maja 2008 A ta kabinka to ,,Lka" czy megaspace Mi się wydaję że L, ale czy dobrze mi się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 5 Maja 2008 Share Napisano 5 Maja 2008 zwir3k ten model to jak zawsze Mega Space . Italerka tylko takie produkuje . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwir3k Napisano 5 Maja 2008 Share Napisano 5 Maja 2008 dzięki wielkie bilonzo ;) Jakiś mi się mały wydawał, ale już wiem, że to tylko moje złudzenie xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 5 Maja 2008 Share Napisano 5 Maja 2008 Mały dlatego, że ze zderzakiem nie był pokazany. Megaspace u góry zderzaka ma takie wloty aerodynamiczne (nad lampami), a ta mniejsza kabina ich nie ma. No i kwesia drzwi... Megaspace ma je u dołu dłuższe z napisem (wytłoczonym) Mercedes-Benz. Pozdraiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 5 Maja 2008 Autor Share Napisano 5 Maja 2008 Tak to jest Mege Space,a tu taka fotka z kabinami actrosa Mege Space to ta ostatnia Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwir3k Napisano 5 Maja 2008 Share Napisano 5 Maja 2008 Podziękował chłopaki... Actrosa codziennie widzę u taty na bazie, ale L jakoś nie zauważam i mam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 6 Maja 2008 Autor Share Napisano 6 Maja 2008 Wnętrze actrosa :) fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 6 Maja 2008 Share Napisano 6 Maja 2008 Fotki rozmazane, że nawet tej tablicy nie widać daj lepsze foty!!!!!!!! Dlaczego łóżko nie robione????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 6 Maja 2008 Share Napisano 6 Maja 2008 Ręce Ci sie trzęsą przy robieniu fotek zapewne i to wina niewyraźności , podstaw jakies ksiazki albo cos i bedzie doby "statyw" , jak bys cos potrzebował od actrosa to pisz do mnie na PW troche złomu mi jeszcze zostalo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 6 Maja 2008 Autor Share Napisano 6 Maja 2008 Ręce Ci sie trzęsą przy robieniu fotek zapewne i to wina niewyraźności , podstaw jakies ksiazki albo cos i bedzie doby "statyw" , jak bys cos potrzebował od actrosa to pisz do mnie na PW troche złomu mi jeszcze zostalo . Zrobię tak jak mówisz,lepsze fotki może będą jutro. A pokarzesz te fotki z tymi częściami ??? Pozdrawiam Actrosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 6 Maja 2008 Share Napisano 6 Maja 2008 A pokarzesz te fotki z tymi częściami ??? Za co ma je pokarać? Coś złego zrobiły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 6 Maja 2008 Share Napisano 6 Maja 2008 A pokarzesz te fotki z tymi częściami ??? Za co ma je pokarać? Coś złego zrobiły? Ahh.... Przemek a ty znowu taki dosadny No ale fakt za co je chcesz karać Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 6 Maja 2008 Share Napisano 6 Maja 2008 Mi chodziło o to że jak byś uszkodził jakąś część lub cos to wtedy ... bo raczej drugie np. wnetrze Ci sie nie przyda . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 6 Maja 2008 Autor Share Napisano 6 Maja 2008 Nowe fotki Wnętrza: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 7 Maja 2008 Share Napisano 7 Maja 2008 No takie foty to rozumię jeszcze celujące nie są ale na 4 się załapią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 7 Maja 2008 Autor Share Napisano 7 Maja 2008 Za cały model na pewno dasz więcej niż 4:) Pozdrawiam Actros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 7 Maja 2008 Share Napisano 7 Maja 2008 Za cały model na pewno dasz więcej niż 4:) Pozdrawiam Actros To się dopiero okaże "Nigdy nie mów nigdy i nigdy nie mów na pewno"... Nie chwal dnia przed zachodem słońca... Popraw tą dużą ilość niedoróbek to pogadamy wtedy o ocenie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 8 Maja 2008 Autor Share Napisano 8 Maja 2008 Mała przymiarka kabiny : Mam nadzieje że jakość zdjęć jest dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kartoniak Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 Model super ale niektóre zdjęcia są niewidoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 Ale szajs z fotkami, nic nie widać, jak powiekszyłem to dopiero bubel, daj inne foty bo tu nic nie widać!!!! Nawet nie mozna okreslic jak jest polozony lakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 11 Maja 2008 Autor Share Napisano 11 Maja 2008 Jeszcze trochę pracy zostało mi zostało Pozdrawiam Actros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi