Adamo722 Napisano 23 Listopada 2020 Share Napisano 23 Listopada 2020 (edytowane) Witam IBG to nie jest ale da się skleić w miarę fajny model. Mam nadzieję, że te zdjęcia będą lepsze. Edytowane 26 Listopada 2020 przez Adamo722 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 24 Listopada 2020 Share Napisano 24 Listopada 2020 Czy to wina oświetlenia czy aerografu, bo górne powierzchnie jakieś nie bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 26 Listopada 2020 Autor Share Napisano 26 Listopada 2020 W dniu 24.11.2020 o 16:16, jarek napisał: Czy to wina oświetlenia czy aerografu, bo górne powierzchnie jakieś nie bardzo. Zdjęcia do bani wstawiłem nowe ale nie chcą mi wejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 26 Listopada 2020 Super Moderator Share Napisano 26 Listopada 2020 Wystarczy skopiowac adres zdjęcia wkleic na forum. W przpadku imgura działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 26 Listopada 2020 Autor Share Napisano 26 Listopada 2020 Godzinę temu, jawkers napisał: Wystarczy skopiowac adres zdjęcia wkleic na forum. W przpadku imgura działa. Dzięki jakoś inaczej wstawiłem bo nie działają mi linki z Imgura jakbym coś miał zablokowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi