subgrafik Napisano 18 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2008 (edytowane) Niedawno Bronco wypuściło zestaw, który może się do Twojego Stoughounda przydać:http://www.perthmilitarymodelling.com/reviews/vehicles/bronco/ab3512.html heh wiem, wiem problem taki z tym zestawem, ze na razie nigdzie tego zestawu nie nabedziesz, a poza wzmianka na perth nigdzie nie ma tez info, ja sobie z pojemnikami na25 funtowki, bez ktorych nie da rady wykonac wersji ktora robie, poradzilem zakupujac zestaw resicast /juz 3 ci z klamotami do staga po legendowym i Acurrate armour/ heh jak skoncze staga bede mial pewnie cosik do opylenia /resi cast podobno jest na 2 pojazdy Witam ,mam pytanie jakiego koloru bedzie Twoj "Hardy"? Szukam ciekawego malowania do mojego Staghounda . Adam Juz nie hardy a grozny - tak z historycznych aspektow wyszlo jednak kamo dwu barwne piaskowo zielone - kolory chyba z glowy mieszac bede Edytowane 18 Czerwca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 Subgrafiku, przyjemnością jest patrzeć na twoje rysunki... a model to pewnie dopiero będzie uczta dla oka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 16 Lipca 2008 Autor Share Napisano 16 Lipca 2008 ho ho ho to zem zabalowal czasowo ale coby odswiezyc watek dzis sie przelamalem i wracam po raz N-ty do malowania figurek z Zisa, szczescie zaopatrzylem sie w lampke z powiekszeniem a raczej w szklo powiekszajace z oswietleniem - cale 18 cm srednicy + 2 x 14 Wat jazeniowki wiec moze w koncu uda sie cosik ruskich wymalowac. tymczasem etap prac nad Stagiem i jego porzuconym kompanem postanowilem uwicznic na fotografii przepraszam za jakosc zdjec ale jakos serca nie mam do ustawiania calego majdanu, szczegolnie ze praktycznie 70 % tego co widac zlozone tylko do fotografii. Pozdrawiam Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 16 Lipca 2008 Share Napisano 16 Lipca 2008 hmmm...ogromnie...spora ta podstawka Rozumiem, że docelowo model bedzie spadał z podstawki? Ogólnie to WOOW Pawełku,brawo,brawo...skleiłes kilka części:D W kwestii tegoż spadającego,czy silnior zostawisz na wierzchu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 16 Lipca 2008 Autor Share Napisano 16 Lipca 2008 heh spora? ja mialem juz sygnaly zeby wieksza zrobic, ale chyba zostanie, jak sie beep ukryje w chaszczach optycznie nie bedzie chyba taki gigant a wysoka jest bo to modne ostatnio ;) Silnik dopiero skleilem, teraz bedzie trzeba mu to i owo wg orginalu dorobic, a bedzie nie tyle odkryty co czesciowo odsloniety. co do czesci sklejaniaa (czesc jest tylko wycieta i lekko podszlifowana) to wiesz zrobilem norme za caly kwartal i ide lezakowac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
choochoo Napisano 17 Lipca 2008 Share Napisano 17 Lipca 2008 Fajnie sie zapowiada sadzac po jakosci " ciezarowki i wagonu " i tutaj bedzie na czym oko zawiesic pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi