Szef Napisano 30 Listopada 2020 Share Napisano 30 Listopada 2020 Dzień dobry drodzy modelarze. Na wstępie zaznacze że jestem początkującym. Mam wam do pokazania 2 modele 1.gt 350 shelby od amt 2.Nissan skyline r34 od tamiyi Shelby (wogule nie malowany,) był moim pierwszym modelem drugi to nissan złożyłem też golfa od revella ale trochę mi nie wyszedł .Teraz składam pzl (samolot) Teraz pora na kilka pytań 1. Czy amt do każdego zestawu daje takie miniaturki pudełek. ? 2.Jak przechowuje cię swoje modele? 3.Czy takie tło czyli biała ściana biały stół jest dobre? 4.Czy przy galerii opisujecie dokładnie czego użyliście do modelu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 30 Listopada 2020 Super Moderator Share Napisano 30 Listopada 2020 Ad.1 - nie Ad.2 - różnie Ad.3 - zdecydowanie lepsze niż na zdjęciach wielu innych użytkowników ad.4 - nie. Od tego jest warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Napisano 30 Listopada 2020 Autor Share Napisano 30 Listopada 2020 19 minut temu, Marcin Rogoza napisał: Ad.1 - nie Ad.2 - różnie Ad.3 - zdecydowanie lepsze niż na zdjęciach wielu innychużytkowników ad.4 - nie. Od tego jest warsztat. Dziękuję za odpowiedż . Przy nastepnych zdjęciach postaram się o lepsze oświetlenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 30 Listopada 2020 Super Moderator Share Napisano 30 Listopada 2020 I zanim coś napiszesz, to przeczytaj to dwa razy i powstawiaj przecinki oraz kropki. Niekiedy trzeba sie zastanowić o co Ci chodzi, gdyż w środku zdania pojawia sie słowo od dużej litrey. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Napisano 30 Listopada 2020 Autor Share Napisano 30 Listopada 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, jawkers napisał: I zanim coś napiszesz, to przeczytaj to dwa razy i powstawiaj przecinki oraz kropki. Niekiedy trzeba sie zastanowić o co Ci chodzi, gdyż w środku zdania pojawia sie słowo od dużej litrey. Naprawde przepraszam. Chciałem się jescze spytać czy modele jakoś wyglądają ? Tłumaczyć mi nie musisz że są nie najlepsze. Edytowane 30 Listopada 2020 przez Szef Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 30 Listopada 2020 Super Moderator Share Napisano 30 Listopada 2020 27 minut temu, Szef napisał: Chciałem się jescze spytać czy modele jakoś wyglądają ? Tłumaczyć mi nie musisz że są nie najlepsze. Podstawa to dobre oświetlenie i białe tło. Twoje zdjęcia nie są najlepsze. Modele są słabo oświetlone, przez co niewiele widać. Wydaje mi się, że Shelby jest lepiej wykonany [pewnie dla tego, że nie jet pomalowany]. Nissan jest coś upaćkany na zderzaku. Piszesz że to twoje pierwsze modele, więc błędy są do wybaczenia. Sklejaj dalej i nie powtarzaj błędów, które zrobiłeś na wcześniejszych modelach, a kolejne będą lepsze. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Napisano 1 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2020 7 godzin temu, jawkers napisał: Podstawa to dobre oświetlenie i białe tło. Twoje zdjęcia nie są najlepsze. Modele są słabo oświetlone, przez co niewiele widać. Wydaje mi się, że Shelby jest lepiej wykonany [pewnie dla tego, że nie jet pomalowany]. Nissan jest coś upaćkany na zderzaku. Piszesz że to twoje pierwsze modele, więc błędy są do wybaczenia. Sklejaj dalej i nie powtarzaj błędów, które zrobiłeś na wcześniejszych modelach, a kolejne będą lepsze. Powodzenia. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi