Schmmitt Napisano 16 Czerwca 2006 Share Napisano 16 Czerwca 2006 Witam w kolejnej mojej relacji , tym razem jest to Cr 42 Falco z Italiery w skali 1:72 . Model ma wewnętrze linie podziału . Jak narazie zrobiłem i pomalowałem kabinę i silnik . Zdjęcia są trochę ciemne bo zostały zrobionę ok 17 godziny i wtedy nie ma dobrego światła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 17 Czerwca 2006 Share Napisano 17 Czerwca 2006 Za dużo to nie widać. Widziałem ten model w pudle i jest dość ciekawy, to ten z mini książeczką w środku A co do zdjęć o 17 było światło jeszcze dobre http://img127.imageshack.us/my.php?image=dsc060298td.jpg To zdjęcie robiłem trochę później na dworze i jest w miarę ok, jeżeli światło dzienne jest niewystarczające lub jest pochmurno to możesz oświetlić części lub model na biurku dwoma lub trzema lampkami o tej samej mocy i powinno być ok Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schmmitt Napisano 18 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2006 Zgadza się to ten model z ksążeczką w srodku . Dziwne że Italiery dodała tylko do tego modelu ksiązeczkę. Dzięki niej można zrobić naprawde porządny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schmmitt Napisano 19 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2006 Oto zdjęcie kabiny nieco lepszej jakości Niewiem w jakim malowanu będzie model , chcałbym go wykonać w 1 z 3 malowań kture wybrałem może mi pomorzecie się zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucjusz10 Napisano 20 Czerwca 2006 Share Napisano 20 Czerwca 2006 Witam Zależy czym będziesz malował ja maluje pędzlem więc wybrał bym ostatni ale jak areografem to fajny efekt był by z tym pierwszym malowaniem. Wiadomo rzecz gustu ale drugi też fajny ostatecznie wybrał bym 1/3 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 20 Czerwca 2006 Share Napisano 20 Czerwca 2006 Mi się podoba drugie, ale jest trudne i możesz nie dać rady. Więc najlepiej weź te 3, też ładne i nie aż tak bardzo trudne pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias13_84 Napisano 20 Czerwca 2006 Share Napisano 20 Czerwca 2006 A może tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grane Napisano 20 Czerwca 2006 Share Napisano 20 Czerwca 2006 Wygląda znajomo z PWSA, P-7 i P-11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias13_84 Napisano 20 Czerwca 2006 Share Napisano 20 Czerwca 2006 122 Eskadra Myśliwska Armia Kraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_C Napisano 21 Czerwca 2006 Share Napisano 21 Czerwca 2006 Miało być z czym się kojarzy, a nie czym jest. Mi się kojarzy z foką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grane Napisano 21 Czerwca 2006 Share Napisano 21 Czerwca 2006 A wie ktoś skąd to podobieństwo?? Bo w przypadek nie bardzo wierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schmmitt Napisano 4 Lipca 2006 Autor Share Napisano 4 Lipca 2006 Czas odświerzyć relacje . Oto zdjęcia I tu natknełem się na problem według modelu tylna płoza wygląda tak : A według rysunków tak: I czym się wzorować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_C Napisano 4 Lipca 2006 Share Napisano 4 Lipca 2006 Może poszukaj zdjęć w sieci i zobacz ak to w oryginale wyglądało. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schmmitt Napisano 4 Lipca 2006 Autor Share Napisano 4 Lipca 2006 Po wpisanu w googlach Fiat Cr 42 znalazłem to zdjęcie : A więc model w tej wersji jest błędny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_C Napisano 4 Lipca 2006 Share Napisano 4 Lipca 2006 Ale przerobić się raczej da ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JBZ Napisano 4 Lipca 2006 Share Napisano 4 Lipca 2006 Czy dobrze widzę że malujesz model od spodu na czarno czyli szykujesz niemiecką wersję nocnego myśliwca a dodatkowo zamierzasz mu zafundować płozę-nartę z wersji szwedzkiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schmmitt Napisano 4 Lipca 2006 Autor Share Napisano 4 Lipca 2006 No to odpowiadam: 1 Zdjęcie jest ciemne i nie widać że od spodu jest pomalowany na kolor nieba 2 Model będzie przedstawiał Szeckiego Cr 42 w malowanu zimowym 3 Nie zamierzam robić hybrydy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi