Przemek R Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 Witam Zestaw AFV CLUB w jedynej słusznej skali 1:35 który gorąco polecam każdemu modelarzowi.Model był budowany w konkursie ale galerii sie nie doczekał z przyczyn wiadomych tylko mi Zostało przykleić tylko anteny i kanistry ale to z czasem,ogólnie znowu poległem na wykończeniu co będzie widać na fotkach. Tu link do warsztatu viewtopic.php?t=5675&highlight=stryker Fotki: Ogólnie rzecz biorąc z modelu jestem zadowolony po za tym wykończeniem,mam nadzieje że z modelu na model będzie coraz lepiej. Życzę miłego oglądania i czekam na komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiub Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 Hej.Fajny modelik.Podoba mi sie to brudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 Fajny tylko zdjęcia spróbuj zrobić z tłem-od razu inaczej będzie,kartę kartonu można kupić w sklepach dla plastyków,w różnych kolorach,koszt niewielki -2 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 4 Maja 2008 Autor Share Napisano 4 Maja 2008 Mówisz na tle proszę bardzo może być czerwone fotki z tłem : Miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 robisz foto z lampa ? jesli tak to prosimy o jej wylaczenie wiecej swiatla rozproszonego - najlepiej jednka dziennego dluzszy czas jak slabo widac i juz ... a z tlem zaszalales ;) heh ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 Ładny model wyszedł, ale aż się prosi o to, by go jakimiś gratami obładować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczur Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 troche nienaturalnie wyglada na tym czerwonym tle aole to pewnie wina swiatła (lampy blyskowej) Bardzo mi sie podoba brudzenie kół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi