skikut87 Napisano 5 Maja 2008 Share Napisano 5 Maja 2008 przepraszam koledzy ze wrzucam to pytanie tu lecz nie mam pojecia gdzie indziej. Chcialem sie was zapytac o opinie na temat aerografu ktorego fotke zamieszczam interesuje mnie czy ten areograf spelnia sie w malowaniu lini ciekich jak i grubych czy nie jest wadliwy innymi slowy wszo co przekona mnie do zakupu go lub zniecheci czekam rowniez na jakies wasze propozycje areografow z gory dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wawrzul Napisano 5 Maja 2008 Share Napisano 5 Maja 2008 Otoz jest to EW-770 ktory niedawno kupilem. Poszukaj nawet na tym forum - duzo o nim juz napisano. Ma opinie swietnego dla poczatkujacych (i nie tylko), po zdjeciu oslony dyszy mozna malowac malutkie linie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 5 Maja 2008 Autor Share Napisano 5 Maja 2008 a czy da sie kupic cos lepszego za ta cene czyli okolo 200 zl bo musze szybko kupic sobie areograf bo moj stary ZSRR`u padl mi na ament w trakcie roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 5 Maja 2008 Share Napisano 5 Maja 2008 przepraszam koledzy ze wrzucam to pytanie tu lecz nie mam pojecia gdzie indziej. viewtopic.php?t=5871 viewtopic.php?t=981 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi