farmir Napisano 18 Grudnia 2020 Share Napisano 18 Grudnia 2020 (edytowane) Witam! Chciałbym zaprezentować swój drugi modelik jaki skleiłem. Wcześniej sklejałem Buggy od Revella. Edytowane 21 Grudnia 2020 przez farmir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 18 Grudnia 2020 Share Napisano 18 Grudnia 2020 Czy aby napewno ten model jest sklejony do końca? Bo widzę mnóstwo brakujących elementów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farmir Napisano 18 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2020 (edytowane) Edytowane 18 Grudnia 2020 przez farmir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farmir Napisano 18 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2020 Godzinę temu, toled napisał: Czy aby napewno ten model jest sklejony do końca? Bo widzę mnóstwo brakujących elementów. Wiem. Miałem bardzo duży problem z przodem. W masce brakuje elementu. Nie ma kierownicy. Dlatego jest niedokończony , bo próbowałem włożyć elementy ale nie pasowały. Na siłę , też nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 18 Grudnia 2020 Share Napisano 18 Grudnia 2020 Patrząc na ten model, nie chce wiedzieć jak wyszedł ten pierwszy xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi