Claoodiush Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Model popełniony dawno ale nie prezentowany jeszcze. Małe toto, nudne ,części kilka więc postanowiłem go nieco "odpicować" ,pootwierałem co się dało, podorabiałem co się dało, lekko sknociłem malowanie (niestety ,targałem go już na kilka wystaw, kilka części odpadło i oczywiście naprawy "w terenie" wyszły nieciekawie...) Efekt jest taki: I silnik: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czak45 Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Piekny silnik i detale. Troche gorsze malowanie, ale o tym pisales. Ps. Wieksze zblizenie nie najlepiej robia modelom w skali 1/72. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claoodiush Posted May 5, 2008 Author Share Posted May 5, 2008 Dokładnie... w "realu" farba wygląda ok, ale na zbliżeniach i przy lampach różnie odbija światło, widać jak sie "mechaci" i nierówno układa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pafica Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 No niestety, lepiej trochę oddalić się od modelu Właściwie to ta czternastka bardzo mi się podoba. Fajniutka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claoodiush Posted May 6, 2008 Author Share Posted May 6, 2008 Hm na razie musi wystarczyć odejście na jakiś metr od monitora... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pafica Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Bez przesady, z normalnej odległości wygląda bardzo okej. Chodziło mi ogólnie o 72. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claoodiush Posted May 10, 2008 Author Share Posted May 10, 2008 Prawda, prawda przy większych powiększeniach wychodzą wszystkie niedokładności... Lepiej czasem nie fotografować własnych modeli, tylko cieszyć się nimi na żywo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wicio1d Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Bardzo ładny model, fakt malowanie niezbyt (ale sam maluje tragicznie;-)). Po raz pierwszym spotkałem taki pojazd. Silnik świetny, wszystko delikatnie przykurzone i jest fajnie. Mógłbyś zrobić fotki podwozia?? Pozdrawiam!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts