Claoodiush Napisano 5 Maja 2008 Share Napisano 5 Maja 2008 Model popełniony dawno ale nie prezentowany jeszcze. Małe toto, nudne ,części kilka więc postanowiłem go nieco "odpicować" ,pootwierałem co się dało, podorabiałem co się dało, lekko sknociłem malowanie (niestety ,targałem go już na kilka wystaw, kilka części odpadło i oczywiście naprawy "w terenie" wyszły nieciekawie...) Efekt jest taki: I silnik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 5 Maja 2008 Share Napisano 5 Maja 2008 Piekny silnik i detale. Troche gorsze malowanie, ale o tym pisales. Ps. Wieksze zblizenie nie najlepiej robia modelom w skali 1/72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Claoodiush Napisano 5 Maja 2008 Autor Share Napisano 5 Maja 2008 Dokładnie... w "realu" farba wygląda ok, ale na zbliżeniach i przy lampach różnie odbija światło, widać jak sie "mechaci" i nierówno układa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 6 Maja 2008 Share Napisano 6 Maja 2008 No niestety, lepiej trochę oddalić się od modelu Właściwie to ta czternastka bardzo mi się podoba. Fajniutka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Claoodiush Napisano 6 Maja 2008 Autor Share Napisano 6 Maja 2008 Hm na razie musi wystarczyć odejście na jakiś metr od monitora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 6 Maja 2008 Share Napisano 6 Maja 2008 Bez przesady, z normalnej odległości wygląda bardzo okej. Chodziło mi ogólnie o 72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Claoodiush Napisano 10 Maja 2008 Autor Share Napisano 10 Maja 2008 Prawda, prawda przy większych powiększeniach wychodzą wszystkie niedokładności... Lepiej czasem nie fotografować własnych modeli, tylko cieszyć się nimi na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 10 Maja 2008 Share Napisano 10 Maja 2008 Bardzo ładny model, fakt malowanie niezbyt (ale sam maluje tragicznie;-)). Po raz pierwszym spotkałem taki pojazd. Silnik świetny, wszystko delikatnie przykurzone i jest fajnie. Mógłbyś zrobić fotki podwozia?? Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi