Focus Napisano 21 Grudnia 2020 Share Napisano 21 Grudnia 2020 (edytowane) BTR-70 APC Sagged Wheel set (for Zvezda 1/35) DEF Model DW35013 Edytowane 8 Stycznia 2022 przez Focus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 8 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 8 Stycznia 2022 Share Napisano 8 Stycznia 2022 (edytowane) Napisz do Snajpera TBG- on struga różne koła. Edytowane 8 Stycznia 2022 przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 8 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2022 (edytowane) 20 lat stania na zestawowych kołach i tak to mniej więcej wygląda. Bardzo się cieszę że zdecydowałem się na dedykowany zestaw DEF. model Edytowane 3 Stycznia 2023 przez Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 3 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2023 PANZER ARTu antenę SU35-002 zamontowałem w miejsce zestawowej przy okazji wymiany kół. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 4 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2023 (edytowane) Bardzo mi się podobają te koła 20-letni model ale koła robią robotę. Tak bardzo jestem zadowolony z wyglądu tych kół że może nawet polakieruje pojazd i pokuszę się o jakiegoś łosza i jakieś inny watering. Jak to dobrze wyjdzie to może i mu działko wymienię na dedykowane. Edytowane 7 Stycznia 2023 przez Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi