JamesA Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Witam serdecznie:) "Wymęczyłem" kolejny model czołgu. Ogólnie model słaby, trzeba zużyć mnóstwo szpachli, słaba jakość plastiku (miękki taki jakiś), . Więc nie polecam, szczególnie początkującym. Do tego doszły trudności obiektywne (choroba, brak czasu itd) Choć ma także zalety; niska cena i pełna załoga plus oficer. Model wykonany prosto z pudełka. Sam czołg, to dość specyficzna kontrukcja, mógł poruszać się bez gąsienic, stąd nazywano go czołgiem kołowo-gąsienicowym. Nie był to najlepszy pomysł na rosyjskie bezdroża, ale chyba nie po to go konstruowano. Nie jest dziś tajemnicą, że Stalin planował wyswobodzić "lud pracujący miast i wsi" Europy zachodniej. I tu możliwość szybkiego poruszania się po dobrych drogach mogła być zaletą. [ Mam nadzieję, że komuś się spodoba. Pozdrawiam JArek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PKD4GA Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Witaj JamesA. Strasznie wysoka kompresja JPG - malo widac. Mozesz wrzucic nowe fotki ? Pozdr. Pawel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JamesA Posted May 6, 2008 Author Share Posted May 6, 2008 Postaram się, ale to dopiero wieczorem. JArek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JamesA Posted May 6, 2008 Author Share Posted May 6, 2008 Korzystając z resztek światła słonecznego, wykonałem nowe fotki. Wykonane w trybie "supermacro", więc chyba są lepsze od poprzednich. I to by było na tyle ) JArek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts