JamesA Napisano 6 Maja 2008 Share Napisano 6 Maja 2008 Witam serdecznie:) "Wymęczyłem" kolejny model czołgu. Ogólnie model słaby, trzeba zużyć mnóstwo szpachli, słaba jakość plastiku (miękki taki jakiś), . Więc nie polecam, szczególnie początkującym. Do tego doszły trudności obiektywne (choroba, brak czasu itd) Choć ma także zalety; niska cena i pełna załoga plus oficer. Model wykonany prosto z pudełka. Sam czołg, to dość specyficzna kontrukcja, mógł poruszać się bez gąsienic, stąd nazywano go czołgiem kołowo-gąsienicowym. Nie był to najlepszy pomysł na rosyjskie bezdroża, ale chyba nie po to go konstruowano. Nie jest dziś tajemnicą, że Stalin planował wyswobodzić "lud pracujący miast i wsi" Europy zachodniej. I tu możliwość szybkiego poruszania się po dobrych drogach mogła być zaletą. [ Mam nadzieję, że komuś się spodoba. Pozdrawiam JArek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 6 Maja 2008 Share Napisano 6 Maja 2008 Witaj JamesA. Strasznie wysoka kompresja JPG - malo widac. Mozesz wrzucic nowe fotki ? Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JamesA Napisano 6 Maja 2008 Autor Share Napisano 6 Maja 2008 Postaram się, ale to dopiero wieczorem. JArek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JamesA Napisano 6 Maja 2008 Autor Share Napisano 6 Maja 2008 Korzystając z resztek światła słonecznego, wykonałem nowe fotki. Wykonane w trybie "supermacro", więc chyba są lepsze od poprzednich. I to by było na tyle ) JArek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi