skikut87 Napisano 6 Maja 2008 Share Napisano 6 Maja 2008 Oto mój flak z Dragona którego prezentowałem kiedy juz na forum(stare zdjęcie) jednak z powodu awarii aerografu postanowiłem go trochę ulepszyć i teraz prezentuje sie tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 6 Maja 2008 Autor Share Napisano 6 Maja 2008 aż tak zły model ze nikt go nie komentuje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 6 Maja 2008 Share Napisano 6 Maja 2008 aż tak zły model ze nikt go nie komentuje??? Aj tam, nie zdążyli jeszcze wszyscy zobaczyć po prostu! Mi się osobiście podoba. Dobrze, że zepsuł Ci się aerek, bo ten ulepszony flak prezentuje się parę poziomów lepiej niż model wejściowy. Podobają mi się przybrudzenia, a szczególnie delikatne cieniowanie i przebarwienia. Zacieki też niezgorsze. Obicia nie porywają, ale i nie szpecą. Ogólnie model wielce pozytywny! Oby tak dalej! I trzymam kciuki za naprawę aerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 6 Maja 2008 Share Napisano 6 Maja 2008 aż tak zły model ze nikt go nie komentuje??? Cierpliwość, cierpliwość..... Model bardzo fajnie wygląda, widać że dostosowałeś się do rad modelarzy i zrobiłeś wash'a oraz obicia, otarcia i brudzenie. Wygląda przyzwoicie, podoba mi się. Teraz do pracy nad kolejnym modelem, miejmy nadzieję z podobnymi śladami eksploatacji, ponieważ te wyszły Ci bardzo dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 6 Maja 2008 Share Napisano 6 Maja 2008 Witaj mój falk jest na forum jedank do efektu jak u ciebie brak mu sladów eksploatacji których wciąż nie umie zrobić ehh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 6 Maja 2008 Autor Share Napisano 6 Maja 2008 Tak przy okazji model nie ma zrobionego washa rzadko stosuje ta technikę na armatach które maja dużo detali wszytko jest robione farba i pędzlem Aerka nie da sie już naprawić poczciwy towarzysz rusek odszedł ale juz zamówiłem nowe cacunio i sie już nie mogę doczekać za go wy testuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi